U kunt bij Van Reel als sloopbedrijf terecht voor uiteenlopende klussen. Voor zowel de sloop van gebouwen als voor bouwrijp maken van grond werken wij veel samen met gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars. In opdracht van de laatste voeren we sloopwerk uit gericht op gebiedsvernieuwing en renovatieprojecten.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en erkend sloopbedrijf, neem dan contact met ons op. In overleg met uw wensen en doelstellingen komen we samen tot een geschikte oplossing. Of het nu gaat om de sloop van gebouwen, het bouwrijp maken van grond, of een renovatiesloop, Van Reel is uw sloopbedrijf.

Van Reel biedt totaaloplossingen als het om sloopwerken gaat. Zo realiseren we efficiënt slopen en wordt u volledig ontzorgd en hoeft u niet met meerder partners te communiceren. 

Sloopwerken van klein tot het totaal slopen van gebouwen

Als sloopbedrijf bieden wij u als klant graag totaaloplossingen, zodat u voor al uw sloopwerk bij ons terecht kunt zonder andere partners. Of het nu gaat om kleinere opdrachten waarvoor uw dienst of bedrijf niet beschikt over de juiste apparatuur, of juist een grote opdracht, zoals de totaalsloop van een gebouw. Wij regelen het van de voorbereiding tot de sloopmelding. Doordat u alles bij één partner uit kunt besteden, bespaart u bovendien een hoop tijd en geld. U hoeft immers geen overbodige uren te maken voor projectmanagement.

Totaalsloop

Voor projectontwikkeling
Inclusief verwijdering van funderingen
Afvoeren van puin

Renovatiesloop

Kostenefficiënt renoveren
Behoud van functionerende delen
Gevelsloop, interieursloop, installatiesloop & Structurele sloop

Wilt u meer weten over diensten omtrent slopen, of een offerte op maat?
Neem dan contact met ons op!

Totaalsloop

In opdracht van gemeenten en projectontwikkelaars verrichten wij totaalslopen van gebouwen. Dit betekent dat wij het volledige gebouw afbreken en verwijderen, waarbij we alle constructie-elementen en overige materialen, zoals funderingen en puin, afvoeren. Uiteraard werken we hierbij gestructureerd en volgens de nodige protocollen, wat u mag verwachten van een erkend sloopbedrijf. 

Doordat we de sloop stap voor stap doen, sparen bruikbare onderdelen die kunnen worden hergebruikt. Dit zogenaamde circulair slopen is onderdeel van de missie van Van Reel en een essentieel onderdeel van een circulaire economie.

Circulair slopen

Circulair slopen is gericht op het maximaliseren van hergebruik. Circulair slopen valt onder het cradle to cradle principe, waarvoor geldt dat zoveel mogelijk materialen en grondstoffen hergebruikt worden. Van Reel heeft als doel maximaal bij te dragen aan een circulaire economie. Zo vergroenen wij ons machinepark elk jaar iets verder en zijn we altijd op zoek naar efficiëntere manieren om afval te minimaliseren. 

In overeenstemming met deze missie slopen wij altijd met het oog op hergebruik van materialen. Bruikbare onderdelen die overblijven na de sloop van een gebouw bieden wij daarom opnieuw aan via Insert, een marktplaats voor herbruikbare bouwmaterialen. 

Renovatiesloop

Door de gefaseerde, stap voor stap, aanpak kunt u Van Reel ook aannemen voor een renovatiesloop. Renovatiesloop betekent dat slechts bepaalde delen van een gebouw of constructie worden gesloopt in het kader van een renovatieproject. 

Doordat wij beschikken over een uiterst nauwkeurig te besturen machinepark, kunnen we het beoogde gebouw of de constructie precies zover afbreken dat de nieuwbouw erop of eraan geplaatst kan worden. De nog goed functionerende onderdelen van het gebouw worden zo behouden, waardoor u kostenefficiënt kunt renoveren. 

Binnen renovatiesloop kunnen we uiteenlopende werkzaamheden voor u verrichten: 

  1. Gevelsloop: het verwijderen van buitengevels, waarbij we rekening houden met dragende constructies. 
  2. Interieursloop: het slopen van binnenwanden, vloeren, plafonds en andere componenten in een pand of gebouw. 
  3. Installatiesloop: bijvoorbeeld het verwijderen van oude HVAC-systemen, leidingen en elektrische bedrading.
  4. Structurele sloop: het selectief verwijderen van structurele elementen, zoals dragende muren, balken of kolommen. 

Uw sloopbedrijf voor het bouwrijp maken van grond

Neemt u Van Reel aan als sloopbedrijf voor totaalsloop? Dan kunnen wij er ook voor zorgen dat de grond bouwrijp wordt gemaakt. Wanneer het doel is om nieuwbouw te realiseren op de plek waar oude gebouwen gesloopt zijn, is het niet direct bouwklaar of bouwrijp. Om dit te realiseren zullen er verschillende werkzaamheden verricht moeten worden, waaronder: 

  • Grondsanering (incidenteel): verontreinigde grond kunnen wij als BRL-gecertificeerd bodemsaneerder voor u reinigen. Ook het voorafgaande bodemonderzoek verrichten we voor u. 
  • Grondverzet: van egaliseren tot uitgraven, bijbehorend grondverzetwerk voeren we voor u uit.
  • Zeefwerkzaamheden: naast het verzetten van grond zijn we ook in staat grond industrieel te zeven, met daarvoor benodigde machines.
  • Afvoeren van puin: voor een opgeruimde bouwplaats zorgen wij ervoor dat puin netjes afgevoerd wordt.

Als onderdeel van onze totaaloplossingen kunt u voor al deze werkzaamheden bij ons terecht. Een bijkomend voordeel van het feit dat wij al deze diensten voor u kunnen doen, is dat het project efficiënt verloopt. Dit komt doordat wij en u geen werkzaamheden af hoeven te stemmen met andere sloopbedrijven. 

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer weten over ons sloopbedrijf, of een van onze andere oplossingen en diensten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken. U kunt ook direct een offerte op maat aanvragen voor uw opdracht. Geef hierbij een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van uw opdracht op, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de diensten van ons sloopbedrijf. 

Contactformulier