Door de jaren heen is recycling van materialen steeds belangrijker geworden. Al sinds 1995 zijn wij actief in de groenrecycling en hierdoor hebben wij altijd vooraan gestaan op het gebied van recycling.

Jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste recyclingmethoden maakt Van Reel BV een hoogwaardige speler in het recyclen van groenafval en sloophout. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en keurmerken, zoals bijvoorbeeld onze KEUR-compost. In combinatie met ons aannemersbedrijf zijn we een unieke totaalaannemer voor provincies, waterschappen en gemeenten.

Milieubewust recyclen met Van Reel B.V.

Door het recyclen van materialen richten wij ons bij Van Reel B.V. op het belang van verantwoord omgaan met afvalstoffen. Onze recyclingdiensten zijn ontworpen om bedrijven en overheidsinstellingen te ondersteunen bij het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk. Door recycling centraal te stellen, verminderen we niet alleen de impact op het milieu, maar dragen we ook bij aan een circulaire economie.

Houtrecycling

Specifiek richten we ons op gespecialiseerde diensten zoals houtrecycling en groenrecycling. In ons houtrecyclingproces worden gebruikte houtmaterialen op efficiënte wijze verzameld, gesorteerd en verwerkt tot herbruikbare grondstoffen. Hierdoor verminderen we niet alleen de behoefte aan het kappen van nieuwe bomen, maar bevorderen we ook een duurzame kringloop.

Groenrecycling

Daarnaast bieden we de dienst groenrecycling aan, waarbij we groenafval zoals tuinafval en snoeiafval op milieuvriendelijke wijze omzetten in waardevolle compost. Deze compost kan vervolgens worden gebruikt om de bodemvruchtbaarheid te verbeteren, waardoor we bijdragen aan een gezond milieu en duurzaam landgebruik. Ontdek hoe Van Reel B.V. zich onderscheidt door ook op het gebied van houtrecycling en groenrecycling voorop te lopen.

Meer weten over wat we voor uw project kunnen betekenen op het gebied van recycling? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Recycling van groenafval en sloophout.
Leverancier van KEUR-compost & biomassa!

Innovatieve technologieën voor compost recycling

Een van onze speerpunten is de ontwikkeling en toepassing van innovatieve technologieën op het gebied van compost recycling. Door organisch afval op een verantwoorde manier om te zetten in hoogwaardige compost, dragen we bij aan het sluiten van de kringloop. Ontdek hoe Van Reel B.V. compost recycling inzet als een krachtig instrument voor duurzaamheid.

Keurcompost

Zoals gezegd beschikt Van Reel B.V. over het certificaat van Keurcompost. Om voor dit certificaat in aanmerking te komen, moet groencompost onder strenge condities worden geproduceerd. Keurcompost wordt gebruikt om het bodemleven te optimaliseren. Grond met veel keurcompost houdt bijvoorbeeld langer vocht vast en heeft de juiste verhouding van voedingsstoffen. Lees meer over compost recycling en keurcompost op onze pagina over groenrecycling.

Wilt u meer informatie over onze keur-compost of onze dienst recycling? Neem dan contact met ons op!

Van Reel is een recycling bedrijf met jarenlange ervaring

Als vooraanstaand recyclingbedrijf hebben we door de jaren heen expertise opgebouwd op het gebied van duurzame afvalverwerking. Onze toegewijde teams staan klaar om bedrijven, waterschappen en gemeenten te begeleiden bij het implementeren van effectieve recycling strategieën. Van het sorteren van materialen tot het verwerken van afval, wij bieden totaaloplossingen die de weg vrijmaken naar een groenere toekomst.

Op zoek naar een recycling bedrijf met veel ervaring, expertise en een focus op duurzaamheid? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Recyclage op maat

Elk bedrijf is uniek, en daarom begrijpen we bij Van Reel B.V. dat recycling oplossingen op maat moeten worden gemaakt. Met een flexibele aanpak stemmen we onze diensten af op de specifieke behoeften van onze klanten. Specifiek voor het afvoeren van bedrijfsafval kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Of het nu gaat om papier, plastic, kunststof, sloopafval of elektronica, wij zorgen ervoor dat materialen op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled.

Biomassa

Van Reel bv maakt van houtafval snippers die kunnen worden ingezet voor het opwekken van bio-energie. Hiervoor verzamelen we al het groenafval van aannemingswerken, projecten en bredere inzamelingsactiviteiten.

Onze grondbank

Op onze locaties in Rouveen, Hardenberg en Oldenzaal beschikken wij over vergunde grondbank locaties voor de op- en overslag van (ongekeurde) grondstromen. Op deze locaties kunnen wij de grond voor u opslaan, keuren of eventueel zeven of saneren.

van reel bv grondbank zeef recycling

Zeefwerkzaamheden

Wij beschikken over vlakdek, trommel- en sterrenzeven om vrijwel elk type bodemvreemd materiaal uit uw grond te krijgen. Op onze recycling locaties kunnen wij uw zeefoverloop verwerken daarmee bieden wij als een van de weinigen een totaal oplossing voor uw vervuiling.

Van Reel recycling nabij Staphorst

Ons recyclingbedrijf nabij Staphorst (namelijk in Rouveen) is een belangrijke schakel in onze missie om duurzaamheid te bevorderen. Naast deze locatie hebben we vergunde grondbanken in Rouveen, Hardenberg en Oldenzaal. Door lokale aanwezigheid verminderen we transportafstanden en verkleinen we onze ecologische impact. Bedrijven in de regio van Staphorst kunnen rekenen op efficiënte en betrouwbare recyclingdiensten die bijdragen aan een schonere leefomgeving.

Samen op weg naar een groenere toekomst met recycling

Van Reel B.V. is meer dan zomaar een recyclingbedrijf; wij zijn uw partner op weg naar een groenere toekomst. Onze toewijding aan recycling, gecombineerd met innovatieve oplossingen en een klantgerichte aanpak, maakt ons de ideale partner voor bedrijven, waterschappen en gemeenten die streven naar een duurzame en verantwoorde omgang met afval. Laten we samen de weg naar een circulaire economie bewandelen!

Neem direct contact met ons op

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnumer 088 – 01 08 765 of mail ons via info@vanreel.nl.

Contactformulier