Van Afval naar Grondstof

Door de jaren heen is het recyclen van materialen steeds belangrijker geworden. Al sinds 1995 zijn wij actief in de groenrecycling en hierdoor hebben wij altijd vooraan gestaan op het gebied van recycling.

Jarenlange ervaring in combinatie met de nieuwste recyclingmethoden maakt Van Reel BV een hoogwaardige speler in het recyclen van groenafval en sloophout. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en keurkenmerken, zoals bijvoorbeeld onze KEUR-compost. In combinatie met ons aannemersbedrijf zijn we een unieke totaalaannemer voor provincies, waterschappen en gemeentes.

Recycling van groenafval en sloophout.
Leverancier van KEUR-compost & biomassa!

Keurcompost

Om voor het certificaat van Keurcompost in aanmerking te komen, moet groencompost onder strenge condities worden geproduceerd. Keurcompost wordt gebruikt om het bodemleven te optimaliseren. Grond met veel keurcompost houdt bijvoorbeeld langer vocht vast, en heeft de juiste verhouding van voedingstoffen. De keuze voor de moderne agrariër, die hem of haar helpt met maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wilt u meer informatie over onze keur-compost? Neem dan contact met ons op!

Biomassa

Van Reel bv maakt van houtafval snippers die kunnen worden ingezet voor het opwekken van bio-energie. Hiervoor verzamelen we al het groenafval van aannemingswerken, projecten en bredere inzamelingsactiviteiten.

Onze grondbank

Op onze locaties in Rouveen, Hardenberg en Oldenzaal beschikken wij over vergunde grondbank locaties voor de op- en overslag van (ongekeurde) grondstromen. Op deze locaties kunnen wij de grond voor u opslaan, keuren of eventueel zeven of saneren.

van reel bv grondbank zeef recycling

Zeefwerkzaamheden

Wij beschikken over vlakdek, trommel- en sterrenzeven om vrijwel elk type bodemvreemd materiaal uit uw grond te krijgen. Op onze recycling locaties kunnen wij uw zeefoverloop verwerken daarmee bieden wij als een van de weinigen een totaal oplossing voor uw vervuiling.

Neem direct contact met ons op

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnumer 088 – 01 08 765 of mail ons via info@vanreel.nl.

Contactformulier