Even voorstellen…

Van Reel BV is een duurzame familieonderneming voor grondverzet, grondsanering, sloopwerk en recycling. Wij werken met name samen met gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars.

Van Reel is een erkende en gecertificeerde (onder andere met ISO 9001, keurcompost en VCA**) aannemer en heeft voor alle toepassingen het juiste machinepark in huis.

Van Reel BV kent een lange geschiedenis in alles wat met grond-, bagger- en natuurwerk te maken heeft.

Geschiedenis

Iedere generatie typeerde zich door continu te innoveren en op zoek te zijn naar oplossingen. Zo was oprichter Hendrik de 1e die een tractor importeerde en daarmee loonwerk ging verrichten. Samen met zijn zoon Klaas verrichten zij veel grondverzet ten behoeve van de Flevopolder en bouwden zij daarnaast diverse specialistische machines, zoals een zandzuiger en een bezandingsmachine.

“Lage overhead en werknemers met verantwoordelijkheid zijn de basis.”

Hedendaagse bestaat van Reel BV uit een grondverzet bedrijf, een groenrecycling met locaties in Rouveen en Hardenberg, een aannemingsbedrijf in Groen & Grond- weg- en waterbouw en is het met Moeraskranen.nl specialist.

Dagelijks werken circa 40 mensen voor Van Reel BV in diverse sectoren. Ondanks dat, kenmerkt het bedrijf zich met korte lijnen waardoor het een flexibel en veelzijdig bedrijf is. Lage overhead en werknemers met verantwoordelijkheid zijn de basis van de zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding van ons bedrijf en maken het daarnaast zeer efficiënt.

Wilt u meer weten over onze diensten, of een offerte op maat aanvragen?
Neem dan contact met ons op!