Ongediertebestijding

Op zoek naar een gespecialiseerde partner voor ongediertebestrijding? Met de gecertificeerde professionals van Van Reel is ongedierte binnen korte tijd, verleden tijd. Al sinds 2013 is Van Reel één van de weinige specialisten in Nederland in het verwijderen van deze woekeraars. Hierbij houden we oog voor natuur en milieu, door ze op een duurzame en milieuvriendelijke manier te verwijderen. Door onze ruime ervaring met deze vorm van bestrijding, kunt u erop vertrouwen dat de besmette omgeving binnen korte tijd weer exotenvrij is.

Invasieve exoten bestrijding door Van Reel

Invasieve exoten bestrijden vergt diepgaande kennis. Kennis die in de loop van jaren is ontwikkeld en waar veel in is geïnvesteerd. Onze professionals zetten deze kennis graag voor u in, om de negatieve effecten van de exoten te lijf te gaan. In het programma Pauw van BNN VARA vertelt onze collega, Kristiaan van Reel, hier nog meer over.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

van reel bv grondbank zeef recycling

Ongediertebestrijding is één van de expertisegebieden van Van Reel 

Wilt u meer weten over onze ongediertebestrijdingsdienst en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om ongedierte bestrijding bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier