In het kader van duurzaamheid en een veranderende agrarische sector biedt de Landelijke Beëindigingsregeling Veehouderijlocaties (LBV) veehouders de mogelijkheid om hun bedrijfsactiviteiten op een verantwoorde wijze te beëindigen. Deze regeling is specifiek ontworpen voor eigenaren van varkens-, melkvee-, kippen-, kalkoenen-, of vleeskalverenbedrijven die overwegen te stoppen. Van Reel Groep staat klaar om u te ondersteunen bij het verantwoord slopen van uw veehouderijlocaties.

Sloop veehouderijlocaties

“Met het rooien van bomen zorgen we voor een gezonde flora en fauna en creëren we de ruimte om een gebied te ontwikkelen.”  

Sloop veestallen door Van Reel Groep
Stallen slopen Van Reel Groep

Wat is LBV?

LBV staat voor de Landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties. LBV-plus staat voor de Landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties met piekbelasting. Deze regelingen bieden financiële compensatie voor veehouders die besluiten hun bedrijfsactiviteiten te beëindigen (en hun locaties te laten slopen). Voor de LBV-plus regeling komen landbouwbedrijven met varkens, melkvee, kippen, kalkoenen of vleeskalveren die vallen onder de aanpak piekbelasting in aanmerking.

Voor meer informatie over de specifieke voorwaarden en voordelen van deze regeling, verwijzen wij u naar de officiële website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De rol van Van Reel Groep in het sloopproces

Van Reel Groep heeft uitgebreide ervaring met het slopen van agrarische gebouwen en installaties. Onze deskundige aanpak garandeert dat alle sloopwerkzaamheden op een veilige, efficiënte en zo mogelijk circulaire manier worden uitgevoerd. Wij begrijpen het belang van zorgvuldigheid en precisie bij het slopen van veehouderijlocaties en zetten onze expertise in om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meer weten over hoe wij met de sloop van uw veehouderij kunnen helpen?
Neem dan contact met ons op!

Voordelen van samenwerken met Van Reel Groep

Kiezen voor Van Reel Groep betekent kiezen voor een partner die de nadruk legt op efficiëntie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze circulaire sloopmethoden minimaliseren de impact op het milieu door zoveel mogelijk materialen te hergebruiken en te recyclen. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid afval, maar draagt ook bij aan een circulaire economie.

Hoe werkt het sloopproces?

Het sloopproces begint met een uitgebreide inspectie en inventarisatie van de locatie. Op basis van deze inventarisatie wordt een sloopplan opgesteld dat rekening houdt met alle milieu- en veiligheidsvoorschriften. Gedurende het gehele proces werken we nauw samen met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat alle specifieke wensen en eisen worden meegenomen. Meer over onze aanpak leest u op onze pagina over sloopdiensten en circulair slopen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u aanspraak gemaakt op de landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties of bent u dit van plan? Bent u klaar om uw veehouderijlocatie verantwoord te laten slopen en wilt u meer weten over hoe Van Reel Groep u hierbij kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw overgang uit de veehouderij soepel en duurzaam verloopt.

Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst. Neem contact op via onze website of bel ons direct om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om bomen rooien bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier