Als toonaangevend recyclingbedrijf bieden wij gespecialiseerde houtrecycling diensten aan bedrijven, waaronder overheid en semioverheidsinstellingen. Wij begrijpen de waarde van duurzaamheid en efficiëntie als het gaat om het beheren van houtafval. Onze expertise in houtrecycling zorgt ervoor dat uw afval wordt omgezet in waardevolle hulpbronnen, terwijl we bijdragen aan een schonere, groenere toekomst.

Hout recycling bij Van Reel Groep

Efficiënte houtrecycling voor zakelijke klanten

Wij bij Van Reel Groep begrijpen de unieke behoeften van bedrijven, overheid en semioverheidsinstellingen als het gaat om houtrecycling. Onze op maat gemaakte houtrecycling oplossingen zijn ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Of het nu gaat om het recyclen van groot volume houtafval of het verwerken van specifieke houtsoorten zoals A- of B hout, wij leveren efficiënte en kosteneffectieve houtrecycling diensten die uw organisatie helpen haar milieudoelstellingen te bereiken.

Van Reel Groep – Uw betrouwbare partner in houtrecycling

Als gerenommeerd recyclingbedrijf hebben wij een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor hout recycling. Onze geavanceerde faciliteiten en ervaren team staan garant voor hoogwaardige dienstverlening en maximale waarde herwinning uit uw houtafval. Kies voor Van Reel Groep en vertrouw op onze expertise om uw houtafval op verantwoorde wijze te recyclen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Heeft u vragen over onze dienstverlening op het gebied van hout recycling? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Wilt u meer weten over onze houtrecycling mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Milieuvriendelijke hout recycling oplossingen

Bij Van Reel Groep streven we naar een circulaire economie waarin hulpbronnen worden hergebruikt en verspilling wordt geminimaliseerd. Onze milieuvriendelijke hout recycling oplossingen dragen bij aan dit streven door het houtafval van uw bedrijf om te zetten in waardevolle grondstoffen en hernieuwbare energiebronnen. Daarbij werken we bij Van Reel Groep hard aan het realiseren van een werkwijze die volledig emissieloos is. Zo werken we samen naar een betere en groenere toekomst.

Houtrecycling behoort tot de kern van ons bedrijf.
Al onze activiteiten zijn er op gericht de economie circulair te maken. 

Neem contact op voor houtrecycling op maat

Benieuwd naar wat Van Reel Groep B.V. voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van houtrecycling? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Samen kunnen we de beste oplossingen vinden voor hout recycling en het bijdragen aan een schonere toekomst voor ons allemaal.

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om houtrecycling bieden wij u een oplossing op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier