Grondverzet

Specialistisch grondverzet ligt binnen de kern van het bestaan van Van Reel. Vanaf de oprichting zijn wij actief in alles wat met grondverzet te maken heeft. Van het aanleggen van geluidswallen tot het realiseren van sloten en vaargeulen, wij kunnen het. In opdracht van gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars hebben we al talloze grondverzetopdrachten mogen voltooien.

Bent u dus op zoek naar een ervaren, betrouwbare partner? Neem dan contact met ons op of vraag uw opdracht aan via ons formulier op de website.

Grondverzetbedrijf

“Grondverzet zit in onze roots. Onze professionals realiseren uw grondwerk en zorgen voor het bouwrijp maken van grond”

Grondverzet
Grondwerk

Grondverzet door Van Reel

Kiest u voor Van Reel voor uw grondverzetsklus, dan kiest u voor ervaring en expertise. Ons doel als grondverzetsbedrijf is om u als klant volledig te ontzorgen door al deze ervaring en expertise in te zetten. Onze experts zorgen ervoor dat het project zo efficiënt mogelijk verloopt, doordat ze op elk moment precies weten wat er moet gebeuren. 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de planning is bij grote projecten waar grondwerk aan te pas komt. Het opstellen van een planning en een draaiboek in overleg met u als opdrachtgever, is daarom ook altijd vast onderdeel van onze aanpak.

Grondverzetbedrijf met eigen uitgebreid machinepark

Van Reel Groep beschikt over een uitgebreid, eigen machinepark. Met alle nodige materialen en machines tot onze beschikking, zorgen we ervoor dat het project zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Het uitgebreide machinepark zorgt er bovendien voor dat u al uw diensten in één keer bij ons af kunt nemen, waardoor u niet met verschillende partners contact hoeft te onderhouden. Kortom, de combinatie van onze expertise en ons geavanceerde machinepark maakt ons úw grondverzetbedrijf voor úw grondverzet klus!

Wilt u meer weten over grondverzetwerkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Onze werkwijze

 1. Het overeenkomen van de opdracht. 
 2. Afstemmen van de planning met u als opdrachtgever. 
 3. Uitvoeren van de werkzaamheden, terwijl we u op de hoogte houden van de voortgang. 
 4. Afronding van de werkzaamheden. 
 5. Evaluatie van het project en de werkzaamheden, inclusief afspraken maken rondom eventuele nazorg. 
 6. Afronding van het project.

Afronding van het project betekent overigens dat de locatie netjes wordt achtergelaten en dat bodemvreemde materialen duurzaam af worden gevoerd. Zo kan u project zo snel mogelijk door naar de volgende fase: de bouw of aanleg van de nieuwe constructie. 

Grondwerk voor kleine en grote projecten

Als grondverzetbedrijf hebben wij reeds mooie opdrachten uit mogen voeren voor projectontwikkelaars en gemeenten. Maar naast deze grote opdrachtgevers werken wij ook in opdracht van kleine bedrijven en particulieren. Zo verrichten we grondwerk voor kleinere klussen als het graven van vijvers en uitvlakken van tuinen, tot het graven van grote funderingen van bedrijfsloodsen en parkeerplekken. 

Grondverzet voor de lange termijn

Of het nu gaat om grote of kleinere grondverzetopdrachten, onze grondverzetwerkzaamheden zijn het fundament voor veel projecten in de weg-, water-, woning- en utiliteitsbouw. Al onze activiteiten zijn erop gericht, dat uw project de tand des tijds voor lange tijd zal doorstaan. 

Grondwerken die wij onder andere uitvoeren zijn: 

 • Ophogen, egaliseren of verlagen van grondoppervlakken. 
 • Grondwerk voor het aanleggen van wegen of bekabeling. 
 • Graafwerkzaamheden voor funderingen van woningen of bedrijfspanden. 
 • Het afvoeren van overtollig grond bij bouw- en/of sloopwerken.
 • Aanleggen van drainage op sportvelden en landbouwgrond.
 • Grondwerk met cultuurtechnische aard, zoals het aanleggen van voetbalvelden en terrassen. 

Dit zijn echter slechts enkele voorbeelden. Heeft u behoefte aan grondverzet, maar staat uw klus niet bij de bovengenoemde? Neem dan gerust contact met ons op. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij in principe elke opdracht aannemen en naar volle tevredenheid uitvoeren. 

Meer diensten

Naast grondverzet verlenen wij een breed pakket aan andere diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden die wellicht verricht moeten worden voor aanvang van het grondwerk. Ook verrichten we bodemsanering– en asbestsaneringswerkzaamheden, wanneer u bodem ontdaan moet worden van deze bodemvreemde stoffen. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor grond zeven, waarmee we uw grond ontdoen van puin, groenafval, wortelresten en andere bodemvreemde stoffen. 

Kijk ook gerust eens op onze dienstenpagina voor een compleet overzicht van de werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten. 

Grondwerkzaamheden: van advies tot uitvoering

Bent u geïnteresseerd in grondverzet en zoekt u een partner die uw project in goede banen kan leiden? Dan kijken wij uit naar uw aanvraag, die u makkelijk in kunt dienen via ons contactformulier. Nadat we uw contactformulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Samen nemen we uw opdracht dan uitvoerig door, zodat we vervolgens een offerte op kunnen maken. Na uw akkoord gaan we zo snel mogelijk aan de slag met uw grondverzetsklus. 

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om grondverzet bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier