Grondsanering

In Nederland is op veel plekken de bodem verontreinigd met bodem-vreemde materialen zoals asbest, zware metalen, lood of andere voor mens schadelijke stoffen.

Voor de sanering van verontreinigde grond gebruiken wij verschillen technieken, onder verdeeld in:

In situ: bodemsanering zonder grondverzet, de verontreiniging wordt ter plaatse van het terrein gesaneerd.

On site: bodemsanering waarbij de verontreinigde grond wordt afgegraven, ter plaatse gereinigd en weer wordt teruggestort.

Ex situ: bodemsanering waarbij verontreinigde grond wordt afgegraven en wordt afgevoerd voor behandeling (bijv. Thermisch reinigen) of verwerking elders.

Voorafgaand aan een bodemsanering dient een bodemonderzoek plaats te vinden. De toe te passen saneringsmethode hangt vervolgens af van factoren als de locatie, de noodzaak en de toekomstplannen van de locatie. Wij hebben hier veel ervaring mee en zijn u graag van dienst!

Van Reel BV heeft ruim 20 jaar ervaring met bodemsaneringen en bevat alle benodigde BRL certificaten.

Van Reel erkent zich als bodemsaneerder door transparant te zijn naar de opdrachtgever. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de vaak complexe activiteiten en bijbehorende risico’s vooraf in kaart brengen en tijdens het projecten meedenken in oplossingen.

De meeste opdrachtgevers zien bodemsanering vaak als een financieel risico. Wij kunnen echter verschillende specifieke en complexe activiteiten combineren binnen één project, zodat efficiënt, kostenbesparend en met gunstige tarieven gewerkt kan worden.

Wij zijn gespecialiseerd in saneringen van onder andere asbestsaneringen, grondwatersaneringen, tank- en bodemsaneringen, de afvoer van verontreinigde grond en vrijwel alle saneringen van vluchtige- en niet vluchtige stoffen. Wij hebben zelf Milieukundige begeleiders en DLP’ers in dienst, voor het professioneel begeleiden van bodemsaneringen.

Neem direct contact met ons op

Heeft u grond dat gesaneerd moet worden of twijfelt u over de reinheid van een bodem? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnumer 088 – 01 08 778 of mail ons via info@vanreel.nl.

Contactformulier