Grond zeven

Grond zeven op locatie kunt u door Van Reel laten doen wanneer uw grond bodemvreemde materialen bevat. Door zeefwerkzaamheden met gespecialiseerde machines uit te voeren ontdoen wij de grond van puin, groenafval, wortelresten, hout, plastic en andere verontreiniging.

Wij beschikken over trommel-, schud- en sterrenzeven, zodat we alle typen grond kunnen aanpakken en zeven. Het afval wat ontstaat door de overloop voeren we netjes voor u af, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Zoekt u een partner voor het zeven van uw grond?

Wij zijn u graag van dienst met onze zeefwerkzaamheden, of één van onze andere diensten. In opdracht van gemeenten, waterschappen en projectontikkelaars hebben we al talloze klussen afgerond. Met diensten als grondsanering, recycling en afvalverwerking bieden wij u een totaaloplossing, waardoor u volledig ontzorgd bent. Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail, zodat we spoedig aan de slag kunnen met uw grond zeven op locatie.

van reel bv grondbank zeef recycling

Grond laten zeven is een belangrijk onderdeel van een schone grond om verder op te bouwen

Wilt u meer weten over zeefwerkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om grond zeven bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier