Grond zeven op locatie kunt u door Van Reel laten doen wanneer uw grond bodemvreemde materialen bevat. Door zeefwerkzaamheden met gespecialiseerde machines uit te voeren ontdoen wij de grond van puin, groenafval, wortelresten, hout, plastic en andere verontreiniging.

Met onze geavanceerde grondzeefdiensten bieden we hoogwaardige oplossingen om de kwaliteit van de grond te verbeteren en tegelijkertijd aan specifieke eisen te voldoen. Wij beschikken over trommel-, schud- en sterrenzeven, zodat we alle typen grond kunnen aanpakken en zeven. Het afval wat ontstaat door de overloop voeren we netjes voor u af, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Lees verder om meer te ontdekken over onze dienst grond zeven en de voordelen die het biedt.

Een overzicht van de dienst grond zeven

Met een team van toegewijde experts streven we ernaar de processen van grond zeven gestroomlijnd te laten verlopen, waarbij we bedrijven en overheden helpen om zowel tijd als kosten te besparen. Of het nu gaat om het verwijderen van verontreinigingen of het verbeteren van de bodemstructuur, wij bieden resultaten die voldoen aan de hoogste normen.

Grond zeven op locatie

Een van de onderscheidende kenmerken van onze dienstverlening is het zeven van grond op locatie. Dit betekent dat we naar uw projectlocatie komen en ter plaatse de benodigde grondzeefwerkzaamheden uitvoeren. Dit bespaart niet alleen transportkosten, maar minimaliseert ook de impact op de omgeving. Onze mobiele zeefinstallaties zijn flexibel inzetbaar, waardoor we snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten.

Zeven asbesthoudende grond

Veiligheid staat bij Van Reel B.V. altijd voorop. Daarom bieden we gespecialiseerde diensten voor het zeven van asbesthoudende grond. Ons team is getraind en uitgerust volgens de hoogste normen voor asbestverwijdering. Door deze specifieke expertise te combineren met geavanceerde zeeftechnologie, garanderen we een veilige en grondige verwijdering van asbestdeeltjes, met inachtneming van alle geldende regelgeving.

Benieuwd naar onze dienstverlening op het gebied van grond zeven? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.

Puin zeven

Naast asbesthoudende grond, kunnen we ook puin uit de grond zeven. Dit proces is essentieel bij bouw- en renovatieprojecten, waar het verwijderen van puin de basis legt voor verdere ontwikkeling. Onze geavanceerde zeefinstallaties zijn in staat om puin efficiënt te scheiden, waardoor de gereinigde grond direct hergebruikt kan worden. Dit draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar vermindert ook de noodzaak van het storten van materiaal op vuilnisbelten.

Puin zeven - Van Reel Groep

Wilt u meer weten over zeefwerkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Milieuvriendelijk grondzeven

Bij Van Reel B.V. hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke praktijken. Zo gaan we stap voor stap over op emissieloos werken, bieden we ecologische scans aan en dragen we bij aan een circulaire economie door diensten als circulair slopen. Onze grondzeef diensten zijn eveneens ontworpen met het oog op duurzaamheid. Door het hergebruik van gereinigde grond en de zorgvuldige verwijdering van verontreinigingen, dragen we bij aan het behoud van het milieu. Onze processen voldoen aan de strengste milieunormen, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze dienstverlening.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Van Reel B.V. streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met onze dienst grond zeven bieden we niet alleen efficiënte oplossingen, maar ook specialistische toepassingen zoals het zeven van allerlei soorten grond. Onze milieuvriendelijke benadering zorgt ervoor dat u niet alleen kiest voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

“Onze grondzeef diensten zijn eveneens ontworpen met het oog op duurzaamheid.”

Uw partner voor grond zeven

Wij zijn uw organisatie graag van dienst met het uitvoeren van grond zeven of een van onze andere diensten. In opdracht van gemeenten, waterschappen en projectontwikkelaars hebben we al talloze klussen afgerond. Met diensten als grondsanering, recycling en afvalverwerking bieden wij u een totaaloplossing, waardoor u volledig ontzorgd bent.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail, zodat we spoedig aan de slag kunnen met uw grond zeven op locatie.

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om grond zeven bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier