Groenrecycling

Groenrecycling is het proces van het recyclen en hergebruiken van groenafval, waarbij u kunt denken aan tuinafval en ander plantaardig materiaal. Het proces omvat het verzamelen, verwerken en omzetten van groenafval naar nieuwe, waardevolle producten. Het doel hierbij is afval zo efficiënt mogelijk te hergebruiken en de schade aan het milieu (oftewel de milieu-impact) zo klein mogelijk te maken.

Van Reel Groep scheidt het groenafval bij binnenkomst, zodat we het zo goed en zuiver mogelijk kunnen recyclen. Verwerken gebeurt vervolgens door middel van versnippering en compostering.

Nieuwe producten na groenrecycling

Na het recyclingproces van het groenafval kunnen er verschillende producten van gemaakt worden, die vervolgens weer (circulair) kunnen worden gebruikt. Denk hierbij aan:

  • Compost
  • Bodembedekkers
  • Biomassa voor energieproductie

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, zodat we het uitvoerig met u kunnen bespreken.

van reel bv grondbank zeef recycling

Groenrecycling is bij Van Reel een startpunt voor nieuwe producten

Wilt u meer weten over onze groenrecycling en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om groenrecycling bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier