Emissieloos werken

Van Reel zet zich in voor een emissieloze economie. Dit betekent dat onze werkwijze er op is gericht geen schadelijke stoffen uit te stoten. De transitie naar emissieloos is echter een proces die we stap voor stap doorgaan. Zo maken we gebruik van elektrische voertuigen en maken we gebruik van windenergie om onze machines van energie te voorzien.

De term emissieloos weerspiegelt een groeiende nadruk op duurzaamheid en het verminderen van milieuactiviteiten door menselijke activiteiten en het gebruik van machines die werken op fossiele brandstoffen. Door het hergebruiken van materialen en deze te recyclen naar opnieuw bruikbare materialen, in combinatie met het gebruik van emissieloze machines en voertuigen streven wij naar een beter leefbaar milieu.

van reel bv grondbank zeef recycling

“Emissieloos werken is voor Van Reel een belangrijk streven, in lijn met een een circulaire economie.”

Wilt u meer weten over onze emissieloos werken en wilt u hierover advies voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om emissieloos werken bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier