Emissieloos werken en duurzaam ondernemen bij Van Reel Groep

We geloven bij Van Reel Groep dat duurzaam ondernemen een verantwoordelijkheid is die serieus moet worden genomen. Als specialisten in groen, grond en infrastructuur streven we ernaar onze impact op het milieu te minimaliseren. Emissieloos werken en elektrisch werken vormen essentiële pijlers in ons streven naar duurzaamheid.

Emissieloos werken met Van Reel Groep

Emissieloos werken

Van Reel Groep zet zich in voor een emissieloze economie, waarbij we stap voor stap werken aan het elimineren van schadelijke stoffen. Onze machines worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun milieuprestaties en we maken gebruik van elektrische voertuigen om de overgang naar emissieloos werken te versnellen.

De term emissieloos weerspiegelt een groeiende nadruk op duurzaamheid en het verminderen van milieuactiviteiten door menselijke activiteiten en het gebruik van machines die werken op fossiele brandstoffen. Door het hergebruiken van materialen en deze te recyclen naar opnieuw bruikbare materialen, in combinatie met het gebruik van emissieloze machines en voertuigen streven wij naar een beter leefbaar milieu.

Investeringen in groene energie

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, investeren we niet alleen in emissieloze voertuigen, maar ook in het gebruik van windenergie om onze machines van energie te voorzien. Door duurzame energiebronnen te benutten, verminderen we niet alleen onze uitstoot, maar dragen we ook bij aan de ontwikkeling van hernieuwbare energie.

Meer weten over onze investeringen in groene energie, onze emissieloze voertuigen of een ander aspect van duurzaam ondernemen bij Van Reel Groep? Neem gerust contact met ons op voor antwoord op uw vragen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot emissieloos werken of wilt u hierover advies voor uw bedrijf?
Neem dan contact met ons op!

Elektrisch werken

Een van de voornaamste stappen die we hebben genomen om emissieloos te werken, is de overgang naar elektrische voertuigen. Onze vloot van voertuigen wordt geleidelijk aan vernieuwd met elektrische varianten, waardoor we niet alleen de luchtkwaliteit verbeteren, maar ook onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen.

Daarnaast investeren we in elektrische machines en gereedschappen voor onze dagelijkse werkzaamheden. Deze verschuiving naar elektrisch werken draagt niet alleen bij aan een schonere omgeving, maar zorgt ook voor een efficiëntere en stillere werkomgeving, wat gunstig is voor zowel onze medewerkers als de omgeving waarin we werken.

Toekomstgericht duurzaam ondernemen

Bij Van Reel Groep beseffen we dat duurzaamheid meer is dan alleen technologische aanpassingen. We investeren daarom ook in processen rondom circulair slopen, circulaire grondstoffen, recycling, ecologische quickscan en bodemsanering.

Door actief deel te nemen aan de circulaire economie, bevorderen we het hergebruik van materialen en verminderen we de hoeveelheid afval. We integreren ecologische quickscans en bodemsanering om ervoor te zorgen dat onze projecten niet alleen efficiënt zijn, maar ook rekening houden met de impact op de natuurlijke omgeving. Onze visie is om een voortrekkersrol te spelen in duurzaamheid, waarbij we continu streven naar verbetering en positieve verandering voor de toekomst.

Emissieloos en elektrisch werken Van Reel Groep

“Emissieloos werken is voor Van Reel een belangrijk streven, in lijn met een een circulaire economie.”

Samen werken aan een duurzame toekomst

We streven continu naar samenwerkingen met gelijkgestemde partners en zoeken actief naar certificeringen die onze toewijding aan duurzaam ondernemen erkennen. Door het hergebruiken en recyclen van materialen en het gebruik van emissieloze machines en voertuigen, dragen we bij aan een beter leefbaar milieu, waarbij we continu streven naar verbetering.

Bij Van Reel Groep zetten we ons in voor een duurzame toekomst. Door emissieloos en elektrisch te werken, nemen we concrete stappen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu waarin we leven en werken. Bent u op zoek naar een partij waarbij duurzaam ondernemen en emissieloos werken hoog in het vaandel staan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een samenwerking of het afnemen van onze diensten te bespreken.

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om emissieloos werken bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier