Bij Van Reel Groep staat duurzaamheid centraal in al onze activiteiten. Als actieve verbinder tussen mens, milieu en alle levende organismen streven wij ernaar om een gebalanceerde ecologie te bevorderen. Onze inzet gaat verder dan enkel groen, grond en infrastructuur; het draait om het minimaliseren van impact en het waarborgen van een gezond ecosysteem.

In lijn met deze visie bieden wij nu ook ecologische quickscans aan, als een instrument waarmee bedrijven en organisaties kunnen bijdragen aan een duurzame en evenwichtige ecologie.

van reel bv grondbank zeef recycling

Ecologische quickscan: de eerste stap naar een duurzamere toekomst

Onze ecologische quickscan is een krachtig instrument waarmee wij de ecologische impact van uw projecten in kaart brengen. Door één van onze ervaren ecologen in te schakelen, krijgt u gedetailleerd inzicht in de mogelijke effecten op het milieu. Dit geldt met name voor bedrijven en organisaties die zich bezighouden met duurzame projectontwikkeling. De quickscan biedt niet alleen waardevolle informatie voor de besluitvorming, maar het stelt u ook in staat om proactief bij te dragen aan het behoud van biodiversiteit en het creëren van een gezonde leefomgeving.

Ecoloog inhuren: expertise op maat voor quickscan ecologie

Wilt u de expertise van een ecoloog benutten voor uw project? Bij Van Reel Groep kunt u een van onze ervaren ecologen inhuren. Of het nu gaat om een waterproject voor een waterschap of om duurzame infrastructuurontwikkeling voor een gemeente, onze experts staan paraat om u te ondersteunen. Met hun diepgaande kennis en ervaring kunnen zij snel en efficiënt ecologische quickscans uitvoeren, waarbij zij de potentiële impact op flora en fauna nauwkeurig in kaart brengen.

“Een ecologische quickscan is essentieel voor het duurzaam bebouwen en hergebruiken van grond.” 

Ecologische quickscan kosten en verplichtingen

Bij Van Reel Groep begrijpen wij dat kosten en verplichtingen een rol spelen bij besluitvorming. Daarom bieden wij transparantie over de kosten van onze ecologische quickscans. Wij geloven in een open en eerlijke communicatie, zodat u duidelijk inzicht krijgt in wat onze diensten u kunnen bieden.

Hoewel de ecologische quickscan niet altijd verplicht is, kan het in veel gevallen een waardevol hulpmiddel zijn om milieueffecten te minimaliseren en duurzaamheid te bevorderen. Meer weten over de mogelijkheden of kosten van een ecologische quickscan via Van Reel Groep? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze ecologische quickscan en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Wanneer is een ecologische quickscan verplicht?

In sommige gevallen kan een ecologische quickscan verplicht zijn, met name bij projecten met aanzienlijke ecologische impact. Wet- en regelgeving schrijven voor dat bepaalde organisaties, zoals waterschappen en gemeenten, deze scans moeten uitvoeren als onderdeel van hun verantwoordelijkheid voor duurzaamheid en milieubescherming. Onze experts kunnen u begeleiden bij het begrijpen van deze verplichtingen en zorgen voor een grondige evaluatie die voldoet aan alle relevante voorschriften.

Ontdek de mogelijkheden bij Van Reel Groep

Benieuwd naar wat onze ecologische quickscans voor uw organisatie kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de kosten, eventuele verplichtingen of specifieke wetgeving voor uw project? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Van Reel Groep staat klaar om samen met u stappen te zetten naar een duurzamere toekomst, waarin mens, milieu en organismen in harmonie samenkomen.

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om een ecologische quickscan bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier