Van afval naar grondstof

Circulair slopen is het op duurzame wijze ontmantelen, demonteren en afvoeren van een gebouw op een manier die hoogwaardig hergebruik bevordert. De materialen en grondstoffen die hierbij vrij komen, worden in andere projecten weer hoogwaardig toegepast. Circulair slopen is hierdoor een essentiële schakel in de circulaire economie. Het voorkomt het opnieuw produceren van materialen en winnen van grondstoffen. Op onze circulaire HUB in Rouveen verzamelen en slaan wij deze “gewonnen” grondstoffen op. U kunt deze grondstoffen vinden via deze link.

Duurzaamheid

Bij van Reel BV is duurzaamheid belangrijk en circulair slopen speelt daar een essentiële rol in. Het geven van een tweede kans aan materialen en grondstoffen verminderd de productie van nieuwe materialen en het winnen van nieuwe grondstoffen.
Daarnaast zorgen wij voor het afvoeren en verwerken van materialen die geen tweede leven gegeven kunnen worden.

Altijd op milieubewuste en duurzame wijze.

Neem direct contact met ons op

Heeft u een circulaire sloopklus voor ons of bent u op zoek naar gewonnen grondstoffen? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnumer 088 – 01 08 778 of mail ons via info@vanreel.nl.

Contactformulier