Afval storten

Afval storten kan bij Van Reel op een verantwoorde manier. Wij beschikken over scheid- en verkleinmachines zodat we alle soorten afval nauwkeurig kunnen sorteren. Afvalverwerking is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, omdat we zo actief bij kunnen dragen aan een circulaire economie. Door uw afval bij ons te storten kunnen wij uw overtollige afval een nieuwe betekenis geven, door het te recyclen tot nieuwe grondstoffen.

Afval storten bij ons brengstation

Heeft u overtollig afval wat u niet in uw reguliere afvalcontainer kwijt kunt? Bijvoorbeeld omdat u thuis aan het verbouwen of renoveren bent? Dan kunt u bij ons afvalbrengstation terecht binnen onze openingstijden. Onze afvalstort is toegankelijk voor zowel personen auto’s als tractoren, zodat er altijd ruimte is om uw vuilnis te storten.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden:
Ma-vr: 7-17 uur
Za-zo: gesloten

van reel bv grondbank zeef recycling

Afval storten kan bij Van Reel zowel particulier als bedrijfsmatig

Wilt u meer weten over onze afvalstort en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Als het gaat om afval storten bieden wij oplossingen op maat en denken we graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Tevens zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 088 – 01 08 700 en per mail: info@vanreel.nl.

Contactformulier